Четверг, 28 Марта 2024, 23:25

Приветствую Вас Гость | RSS


inFO.RUM SUN~даль кафе

ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Natali-Simon  
inFO.RUM SUN~даль кафе » Деловая беседка » MLM » „Ейвон”
„Ейвон”
Natali-SimonДата: Вторник, 28 Августа 2007, 02:14 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Хозяин
Сообщений: 108
Репутация: 2
Статус: К сожалению, покинул кафе

Приєднуйтесь до світового лідера!

Покупці „Ейвон” – це люди з різним життєвим досвідом, з усіх куточків світу. У них були різні приводи стати покупцями „Ейвон” , але була одна чітка ціль: знайти особисте призначення та незвичайний заробітків потенціал. Ви можете бути босом самому собі та складати власний розклад роботи - з „Ейвон”, компанією для жінок, Ви можете мати все це!

Представляти „Ейвон” – унікальна можливість, адже „Ейвон” – унікальна компанія!

* „Ейвон” - світовий лідер в категорії ароматів, декоративної косметики та продукції, що запобігає старінню шкіри, зі щорічними обсягами продажу понад 8 мільярдів доларів США – постійно з’являється в рейтингу компаній-лідерів, що публікується в журналі „Форчунз”.
* Понад 5 мільйонів Представників в усьому світі. „Ейвон” – лідер з надання можливостей для Представників у більш ніж 100 країнах, з простим, перевіреним шляхом до фінансового успіху.
* Доступні найновітніші інструменти з маркетингу та продажу - від особистих контактів до електронного розповсюдження , „Ейвон” надає легкі можливості до успіху.
* Глобальний Науковий та Дослідницький Центр „Ейвон”, в який інвестовано100 мільйонів доларів – це запорука стабільного лідерства на ринку краси.
"Ейвон" - визнаний в світі косметичний бренд

Будучи лідером в галузі боротьби проти старіння шкіри та розробляючи передові концепції в галузі декоративної косметики, „Ейвон” постійно прагне інновацій в технології продукту, в дизайні, в маркетингу та продажах. Портфоліо продуктів „Ейвон” нараховує такі косметичні бренди, як Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techniques, Avon Naturals.

Звертайтеся...


Не бывает безвыходных ситуаций. Есть только ситуации, выход из которых тебя не устраивает...

 
inFO.RUM SUN~даль кафе » Деловая беседка » MLM » „Ейвон”
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024